Ristorante Osteria Le Botti
EN
Opening hours (for pickup)
Th: 11:00 until 21:30
Antipasti - Przystawki
Primi Piatti - Pierwsze
Pasta Fresca - Świeży
Menu per bambini
Pesce - Owoce morza
Secondi Piatti -
Insalate - Sałatki
Contorni - Dodatki
PIZZE AUTORSKIE
PIZZE SPECJALNE
PIZZE KLASYCZNE
Dessert - Desery
Napoje
Wina
Pasta Fresca - Świeży Makaron
Lasagna Bolognese
Lasagna Bolognese ze świeżych płatów lasagni z sosem ragu’ i beszamelem- 400g
…
(More)
Closed
Canelloni con ricotta e spinaci
cannelloni nadziewane farszem z sera ricotta i szpinaku pod beszamelem – 350g
…
(More)
Closed
RAVIOLI CON N'DUJA E SCAMORZA AFFUMICATA CON POMODORINI, ACCIUGHE E CAPPERI
Ravioli nadziewane wędzonym serkiem scamorza oraz pikantną kiełbaską n’duja, w sosie z pomidorkami i kaparami
…
(More)
Closed
Sacottini con formaggio e pera, al burro, salvia e pancetta
Makaronowe sakiewki farszem z sera i gruszki, podane na masełku z szałwią i włoskim dojrzewającym boczkiem - 250g
…
(More)
Closed
Ravioli con ricotta e spinaci al burro e salvia
Pierożki ravioli z serem ricotta i szpinakiem na masełku z szałwią, posypane serem Grana padano - 250g
…
(More)
Closed
Detailed list of all allergens and additives